Torsdag 14.10.04.  

Vi måtte tidligt op i dag, da vi fik besøg af ”maiden”. Kl. 8.00 startedes støvsugeren m.v.  Birger og Kasper kørte til Al Karama, så Kasper kunne gøre de sidste indkøb. Winnie gik til poolen. Da Birger og Kasper kom hjem var vi alle sammen ved poolen

.

Kl. ca. 13.00 gik vi hjem og gjorde os klar til ”det fine besøg”. Vi havde bestilt ”After-noon tea” på Burj al Arab – verdens eneste 7-stjernede hotel.

 Vi blev hentet kl. 14.30 i den bestilte taxa. Efter check ved bommen på hotellet fik vi lov, til at køre videre op mod indgangen. DET VAR VIRKELIG IMPONERENDE – det er svært at beskrive men nogle få fotos kan måske vise, den enorme følelse af, det er virkelig imponerende !!!!!!!!!!!!

Vi gik lidt omkring og kiggede på ”butikker” – sådan nogle, som vi aldrig turde gå ind i !!!!!!!!!

I en af butikkerne var der en vest, der var meget flot. Den var lavet af 24 karat guld og vejede ”kun” ca. 5 kg. Det er den eneste i hele verden – og prisen snakker vi ikke om.

 

Herefter tog vi elevatoren til 27. sal. Her blev vi – igen – checket, og I skal lige vide, hvor svært det er at sige ”Birger Nielsen” på engelsk – næsten lige så svært som, at stave til det !!!!!!!!!

 

Efter at have fået bord m.v. blev vi opvartet i stor stil og der manglede intet – vi blev tilbudt kager, sandwich og kaffe rigtig mange gange, og vi kunne ikke spise mere, da vi gik derfra. Prisen var høj, men OK efter standard og service DRH 165 – DKK 275  p.p.– men så var vi frokost-mætte på verdens eneste 7-stjernede hotel – det er vel OK ??????

Vi var hjemme i Meadows, hvor vi bor kl. 17.30. Efter en kort konference med Allan blev aftensmaden på Hollywood Planet. Vi var retur for weekend og Ramadan kl. 21.30.